· 

Team 1 op zoek naar revanche tegen Almere

Komende zondag speelt HBV zijn vierde wedstrijd in de Kampioenspoule van de Eredivisie. Afgelopen weekend moesten twee verliezen geïncasseerd worden tegen Duinwijck en Velo. Een zure uitkomst, want er had zeker meer in gezeten. De Horinezen staan nu op de vijfde (en laatste) plaats in de Kampioenspoule, met 1 punt achter op BV Almere. 

 

Om Almere te passeren op de ranglijst en nog kans te maken op de plays-offs (top 3), zal dit weekend een goed resultaat moeten worden neergezet tegen de topspelers van Almere. In de Eerste Fase was Almere met 6-2 te sterk voor de Hoornse badmintonners, dus het zal geen gemakkelijke opgave zijn.

 

De wedstrijd start zondag om 14.00 in Sporthal Raggers in Almere. Gaat u mee als supporter?

De andere wedstrijd in de Kampioenspoule wordt gespeeld tussen Velo en Duinwijck.