· 

HBV strijdvaardig verder in Kampioenspoule

HBV kende een prima start van de Kampioenspoule door in een uitwedstrijd DKC op 4-4 te houden. Komend weekend gaat de Kampioenspoule verder en is het voor team 1 noodzakelijk om meer punten te pakken dan de concurrenten. 

 

Zaterdagavond begint HBV met een uitwedstrijd tegen Duinwijck in de nieuwe DEGIRO-hal. De Haarlemmers waren in de Eerste Fase met 3-5 te sterk in onze eigen hal. Het was toen een sfeervolle avond, waarbij de mannensingle-partijen beiden in drie games werden verloren. Wellicht dat er nu meer in zit?

 

Zondagmiddag speelt HBV de eerste thuiswedstrijd in de Kampioenspoule, tegen virtueel koploper Velo. De Wateringers waren de eerste ronde vrijgeroosterd, maar hebben door alle gelijkspelen in de eerste wedstrijden eigenlijk nog steeds de beste papieren. In de uitwedstrijd in de reguliere competitie werd het 4-4. Een mooie uitslag, die de HBV-ers graag minstens willen evenaren.

 

De thuiswedstrijd zondag start om 14.00, na de jeugdcompetitiewedstrijden. Komt dat zien!