· 

Team 1 van start in Kampioenspoule

HBV gaat zaterdag weer van start in de Eredivisie. Dankzij een uitstekend optreden in de Eerste Fase mag team 1 deelnemen aan de Kampioenspoule.

 

De Horinezen beginnen met een uitwedstrijd tegen titelfavoriet DKC uit Den Haag. De Zuid-Hollanders eindigden na een stroeve start toch nog als vierde, op twee punten afstand van HBV. 

 

In de Eerste Fase won DKC met 6-2 van HBV. Aan Hoornse kant werden alleen de damesdubbel en het damesenkel van Jessica gewonnen. Twee partijen werden in de derde game beslist, te weten het damesenkel van Chloe en haar gemengddubbel met Ruben. Wellicht kunnen deze wedstrijden nu in Hoorns voordeel beslist worden? 

 

De wedstrijd start om om 18.30 in sporthal Zuidhage. Een dag later wordt in dezelfde poule de wedstrijd Almere - Duinwijck gespeeld. Wie maakt de beste start in de Kampioenspoule en neemt de koppositie van Velo (dat met 5 bonuspunten bovenaan staat) over?