· 

HBV succesvol op RSK

Afgelopen weekend deden veel HBV-ers mee met de Regionale Senioren Kampioenschappen in Almere. Zij gingen daar de strijd aan met alle andere competitiespelers uit de regio, om te strijden voor de Noord-Hollandse titels.

 

Namens HBV deden mee:

 

  • Categorie 1: Niels Veenstra, Joey Muns, Nick Veerman, Menno de Vor, Rosaline Tumewu, Sanne Roos
  • Categorie 4: Joy Duinmaijer, Wim Hoogland, Armel Visje, Sophie Mayer
  • Categorie 6: Wesley Kessing, Mitchell Robinson

 

Winnaars

 

Joy wist samen met partner Puck Minnebo van BV Swish het Dames-Dubbel 4 te winnen! In de poule wisten zij de nummers 2 geplaatst, Edith Epema en Celine Roest (BV Almere) te verslaan in drie games. In de finale waren Joy en Puck duidelijk sterker dan hun tegenstandsters en werden Regionaal Kampioen met 21-14 en 21-11. 

 

Wesley was oppermachtig in het Mannen-Enkel 6. Om de finale te behalen moest hij eerst maar liefst 5 wedstrijden overleven. In de finale speelde hij tegen Frits Reumer van BC Weesp, die hij met 21-17 en 21-15 de baas was. Gefeliciteerd!

 

 

Runners-Up

 

In het Mannen-Enkel 1 behaalde Niels de finale door clubgenoot Joey in de halve finale te verslaan. In de finale was Aram Mahmoud van BV Almere te sterk voor de Brabantse Horinees.

 

Ook in het Mannen-Dubbel 1 werd Niels tweede, samen met gelegenheidspartner Timo Stoffelen van BV Almere. Wederom werd Niels gedwarsboomd Aram Mahmoud, ditmaal met partner Thomas Sibbald van Van Zijderveld. Met tweemaal 18-21 verloren Niels en Timo de beslissende wedstrijd.

 

In het Dames-Dubbel 1 verrasten Rosaline en Sanne door de 1e geplaatsten te verslaan. Ze hadden daarvoor wel al verloren van Fabienne van Affelen van Saensfoort en Corine Breukers (Duinwijck), waardoor een tweede plaats in de finalepoule het resultaat was.

 

In het Mannen-Dubbel 6 reikten Wesley en Mitchell samen tot de finale. Hierin waren de jonge Duinwijckers Ivory Johan en Bartel Komin in drie games net te sterk. Een mooie tweede plaats voor de HBV-ers.

 

 

Gefeliciteerd prijswinnaars!