· 

Uitslagen speelweek 6

Team 1 heeft na het behalen van de Kampioenspoule een aantal weken rust. Zij hervatten in december de competitie. 

 

Team 2 t/m 8 speelden op zaterdagavond hun wedstrijden in onze eigen hal. Het was een drukke en gezellige avond, waar hard werd gestreden voor de punten.

 

  • Victor HBV 2 moest aantreden tegen koploper BC Drop Shot. Vanwege de competitiestop van team 1, kon Dennis Lens ingezet worden in het tweede team. Ook Marsha en Menno vielen in. Met een geïmproviseerde opstelling werd het de koploper zowaar heel lastig gemaakt. Dennis pakte twee punten door met Menno het dubbelspel en met Michele het gemengddubbel te winnen. Menno won eenvoudig de single en Joey en Feng maakten het laatste punt in de mix. 4-4!
  • HBV 3 pakte de zevende overwinning op rij, door Duinwijck 3 met 7-1 te verslaan. Dat was een behoorlijk geflatteerde uitslag, want Duinwijck bood pittig tegenstand. Met name in de mannenenkels van Justin en Nick mocht HBV van geluk spreken dat de winst in de derde game in verlenging werd binnengehaald. Er werden 5 wedstrijden in 3 games beslist, waarvan alleen het laatste gemengddubbel verloren werd. Het derde team staat met een comfortabel verschil bovenaan en verdedigt die voorsprong volgende week bij achtervolger Martinus.
  • HBV 4 heeft de goede weg ingeslagen. Dit weekend werden Rico en Rosaline ingezet om het team te versterken en dat pakte goed uit tegen Huizen. Alleen Wim moest na een slijtageslag zijn meerdere erkennen, maar verder werd alles gewonnen. Met 7-1 zijn de HBV-ers uit de degradatiezone ontsnapt. 
  • HBV 5 pakte een degelijke 5-3 overwinning op Heemskerk. Met een 5-1 voorsprong leek een monsterscore in de maak, maar de gemengddubbels werden beide in 3 games gewonnen door Heemskerk. Het vijfde team staat keurig op de 3e plaats.
  • HBV 6 is in een spannende kampioensstrijd verwikkeld. Elk punt is van groot belang en er werd dan ook hard gestreden voor de winst tegen IJmond. Helaas gingen er twee wedstrijden in drie games verloren, waardoor de eindstand 6-2 bedroeg. Het zesde gaat gezamenlijk met Vennewater aan de leiding met 33 punten. 
  • HBV 7 was vooral blij dat Maurice na lang blessureleed weer zijn terugkeer maakte op de badmintonbaan. Helaas verloor hij zijn beide partijen in drie games. Ook de overige partijen werden verloren, dus ging Bavio er met een 0-8 zege vandoor. 
  • HBV 8 pakte tegen streekgenoot Venhuizen twee punten. Raymond en Debby wonnen hun singles in drie games. Ook in de mannendubbel waren Raymond en Wim dichtbij, maar ze verloren in drie games de partij. Einduitslag: 2-6.


Reactie schrijven

Commentaren: 0