· 

Team 1 in beslissende wedstrijd tegen Duinwijck

HBV speelt zaterdagavond om 19.00 in de eigen hal de laatste wedstrijd in de eerste fase tegen Landskampioen Duinwijck.

 

Vorige week won HBV met maar liefst 7-1 van TFS Barendrecht en heeft daarmee goede zaken gedaan. Team 1 heeft zaterdag tegen Duinwijck nog één punt nodig om zeker te zijn van de Kampioenspoule (top 5). 

 

Dat punt zal HBV zeker niet cadeau krijgen. Duinwijck werd afgelopen seizoen Landskampioen met een sterke, brede selectie. Zo is Akvile Stapusaityte al tijden ongeslagen in het enkelspel in de Eredivisie en heeft Duinwijck ook Olympiërs Jacco Arends en Selena Piek in de gelederen. Jonge talenten als Ties van der Lecq, Debora Jille en Milou Lugters pakken daarnaast veel punten binnen voor de Haarlemmers.

 

Er zijn dit seizoen al 14 verschillende spelers voor Duinwijck 1 in actie gekomen, dus welke spelers naar Hoorn komen is nog maar de vraag. Sowieso zal er spectaculair badminton te zien zijn, want het niveau van de Duinwijckers is natuurlijk enorm hoog. 

 

Het belooft een mooie avond te worden. HBV zal volop strijden voor een plek in de Kampioenspoule. Deze is ontzettend dichtbij en daarmee zou de eerste doelstelling behaald kunnen worden. Dus hopelijk een feestje aan het einde van de avond in de kantine?