· 

Team 1 uit tegen TFS Barendrecht

De eerste fase van de Eredivisie nadert zijn einde. Met nog twee wedstrijden te gaan staat HBV op een gedeeld 4e plaats met DKC. Mocht HBV zich handhaven in de top 5, dan zal het in de tweede fase uitkomen in de begeerde Kampioenspoule.

 

Om dit te bereiken zullen Amersfoort en Van Zijderveld op afstand moeten worden gehouden. Deze teams staan op slechts 4 punten achterstand. Het is dus van groot belang dat HBV die voorsprong behoudt na dit weekend, want in het laatste duel treft HBV niemand minder dan landskampioen Duinwijck.

 

HBV speelt tegen de nummer 9 van de ranglijst: TFS Barendrecht. De Zuid-Hollanders hebben Joran Kweekel in de gelederen, die al zijn singles nog gewonnen heeft. Afgelopen weekend verloor TFS verrassend van hekkensluiter Smashing met 5-3. 

Zaterdag om 19.00 spelen de Horinezen de uitwedstrijd vlak onder Rotterdam. 

 

Concurrenten om een plaats bij de top 5 Amersfoort en DKC spelen tegen elkaar. Van Zijderveld gaat naar Roosterse. Een cruciaal weekend, waarin HBV hopelijk een goede stap kan zetten naar de kampioenspoule!Wilt u badminton op een hoog niveau iets dichter bij huis zien? Kom dan aanstaande zaterdag om 19.00 naar onze eigen hal, waar team 2 een zeer belangrijk duel tegen Amersfoort speelt in de Eerste Divisie.