· 

Uitslagen Speelweek 4

In speelweek 4 wisten 3 van de 8 teams een overwinning te behalen, te weten team 3, 5 en 6. De overige teams moesten helaas een nederlaag incasseren. 

 

Eerder was al op de site te lezen dat team 1 met 3-5 verloor van Van Zijderveld

 

Team 2 speelde een dubbelweekend en trof twee dagen na elkaar de twee ranglijstaanvoerders. Op zaterdag werd thuis met 3-5 verloren van GSBC Amor, waarbij opvallend alleen drie singles werden gewonnen, die van Feng, Finn en Rosaline. Finn zette op zondag zijn zegereeks in het enkelspel voort, want hij won ook tegen Duinwijck zijn singlepartij. Joey won tegen Duinwijck ook het enkelspel en dat waren de enige twee punten voor team 2 tegen de Haarlemmers: 6-2 verlies.

 

Team 3 pakte wederom een ruime overwinning. Na tweemaal 7-1 en een 8-0, werd het ditmaal 6-2 tegen Vennewater. Het derde team gaat duidelijk aan de leiding in de 3e divisie, maar heeft de komende weken de nummers 2, 3 en 4 als tegenstander, dus dat wordt andere koek.

 

Bij HBV 4 is de situatie juist het tegenovergesteld door een 2-6 verlies tegen Inside (Nils en Sophie wonnen hun singles). Zij staan momenteel laatste, maar hebben de nummers 1, 2, 3 en 4 van de ranglijst al getroffen. Vanaf nu zullen er dus gelijkwaardigere tegenstanders aan de andere kant van het net staan en zullen er meer punten gepakt kunnen worden. 

 

Team 5 had vorige week al een uitstekend resultaat door gelijk te spelen tegen Sparta, dit weekend pakten zij hun eerste overwinning in de 5e divisie en deden dat met duidelijke cijfers: 6-2 tegen Hoogkarspel en daarmee staat het team stevig in de middenmoot. 

 

HBV 6 pakte een fantastische 8-0 overwinning tegen De Shuttle en meldt zich daardoor bovenaan in de vijfde divisie. De HBV-ers hebben 22 punten uit 4 wedstrijden, terwijl koploper Vennewater 25 punten heeft uit 5 wedstrijden. Het belooft een spannende competitie te worden, want ook Sparta doet met 20 punten nog volop mee om de titelstrijd.

 

Team 7 mist met de geblesseerde Maurice een ervaren kracht en hoewel de invallende jeugdspelers het prima doen en zich uitstekend inzetten, werd dit weekend met 6-2 verloren van koploper Zeemacht. Annamarie zorgde voor de twee punten door haar single en de mix met John te winnen. 

 

Het achtste team had weinig in te brengen tegen het sterke team van De Shuttle en verloor met 7-1. Floris zorgde net als vorige week voor het enige punt door zijn single te winnen.