· 

HBV zaterdag thuis tegen Van Zijderveld

De eerste fase van de Eredivisie is over de helft en HBV staat op een uitstekende derde positie. Vorig weekend moest HBV na een ruime zege op Smashing (7-1) de eerste nederlaag van het seizoen incasseren tegen DKC (6-2).

 

Een goed herstel is zeer wenselijk, want deze zaterdag staat de clash tegen Van Zijderveld op het programma. De club uit Amstelveen staat op een gedeeld zesde plaats en wil maar al te graag doorstomen naar de top 5, om zodoende in de Kampioenspoule te komen.

 

In de statistieken van Van Zijderveld valt op dat de meeste winstpunten dit seizoen komen uit de damesdubbel en damessingles. Zo verrassend is dit niet, gezien zij voormalig Europees Kampioen en meermalig Nederlands Kampioen Yao Jie in de gelederen hebben. Een flinke uitdaging staat de dames van HBV te wachten. 

 

Wij hopen op een mooie en sportieve wedstrijd! Hup HBV!

 

Team 2 komt tevens zaterdag om 19.00 in actie. In de Eerste Divisie treffen zij AMOR, met wie de tweede plaats in de poule gedeeld wordt. Een mooie badmintonavond in Hoorn, dus komt dat zien!