· 

Uitslagen Speelweek 3

HBV heeft een prima weekend gehad. Eerder was al op de site te lezen dat team 1 tegen Smashing met 7-1 won en van Smashing met 6-2 verloor.

 

De overige teams hadden (op team 2 na) hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In een volgepakte hal werd er fanatiek en sportief gestreden om de punten. En dat veel vaak de goede kant op voor HBV!

 

Victor HBV 2 had een klein beetje mazzel, want zowel in de single van Finn als van Rosaline werd in de derde game een grote achterstand teniet gedaan en werd in verlenging gewonnen. Joey haalde nog twee punten binnen met de enkel en de mix met Michele, dus stond er een uitstekende 4-4 op het bord tegen het sterke Almere 3. Team 2 staat nu op een prima gedeeld tweede positie.

 

Team 3 scoorde een verpletterende 8-0 tegen US, maar moest daarvoor wel hard werken getuige de vier drie-gamers. HBV 3 staat nu dik bovenaan in de 3e divisie, maar heeft dan ook wel de onderste drie teams al gehad. 

 

Team 4 was heel dichtbij het eerste gelijkspel, maar uiteindelijk werd met 5-3 verloren van Iduna. Ze staan nu onderaan in de 3e divisie, maar de marges onderin zijn nog klein.

 

HBV 5 presteerde boven verwachting door het sterke Sparta op 4-4 te houden en gaat daardoor richting de middenmoot.

 

Team 6 won knap van Sparta 2 met 5-3. De HBV-ers staan op een mooie 3e plaats in de poule, waarbij ze de twee bovenste teams nu al hebben ontmoet. 

 

HBV 7 was door afwezigheid van Annamarie en de blessure van Maurice opgevuld met jeugdspelers en invallers. Er werd hard gestreden voor de punten en uiteindelijk wisten de jonge meiden hun damesdubbel en singles te winnen. Een 3-5 nederlaag was het resultaat. 

 

Team 8 verloor helaas met 1-7 van Sparta 4, waarbij alleen Floris zorgde voor een punt.