· 

Team 1 tegen Smashing en DKC

HBV dendert door in de Eredivisie. De brutale debutant heeft nu gewonnen van Roosterse en Amersfoort (7-1 en 5-3) en gelijk gespeeld tegen Velo. Daarmee staat HBV nu gedeeld tweede in de Eredivisie. Een positie die we graag vast willen houden. 

 

Team 1 heeft dit weekend een zogeheten ‘dubbelweekend’. Zaterdag komt het thuis in actie tegen Smashing Wijchen en zondag mag het op bezoek bij DKC. Bij DKC heeft HBV goede herinneringen, namelijk de 7-1 winst op Roosterse tijdens de kick-off. Hoewel DKC toen een fantastische gastheer was, is HBV geenszins van plan om punten cadeau te doen aan de titelfavoriet. 

 

Eerst nog de wedstrijd tegen Smashing. De Gelderlanders staan momenteel op de laatste plaats in de Eredivisie, maar dan hebben zij ook al topclubs Duinwijck en Almere getroffen. Van onderschatting dus geen enkele sprake, want Smashing heeft een zeer getalenteerde ploeg. Vorig jaar waren zij de nieuwkomers in de Eredivisie en ze kunnen met deze ploeg zeker groeien naar de topteams van de Eredivisie.

 

Wij hopen op een mooie en sportieve wedstrijd! Hup HBV!