· 

Uitslagen Speelweek 2

Eerder was al op de site te lezen dat team 1 een uitstekend vervolg heeft gegeven aan het Eredivisie-avontuur door met 5-3 Amersfoort te verslaan.

 

De overige teams hadden een zwaar weekend. Alleen team 3 wist net als team 1 te winnen en team 6 sleepte er een gelijkspel uit. De andere teams moesten een ruime nederlaag incasseren.

 

Het leek het weekend van de verloren drie-gamers te zijn voor HBV. Daarbij spande Victor HBV 2 de kroon door maar liefst 5 partijen in drie games te verliezen, waardoor TFS Barendrecht met 6-2 kon winnen. Bijzonder is wel dat in deze Eerste Divisie poule verder alle teams gelijk speelden of met miniem verschil wonnen, waardoor team 2 alsnog aan de leiding gaat.

 

Team 3 pakte een uitstekende 7-1 overwinning op Van Zijderveld en staat nog steeds bovenaan in de 3e divisie. In de andere 3e divisie staat HBV 4 helaas onderaan door de 1-7 nederlaag tegen het sterke Almere.

Team 5, 7 en 8 mochten allen op bezoek bij Upsilon in Wognum en werden allemaal met 7-1 naar huis gestuurd. Opvallend dat in alle drie de teams een damessingle voor het enige punt zorgde. Vervelend nieuws voor Maurice die met een blessure uitviel. Sterkte!

Team 6 pakte op zaterdag een keurig gelijkspel tegen koploper Vennewater en dat zonder twee vaste krachten.

 

Komend weekend spelen alle teams thuis. Op zaterdag om 14:00 team 2 t/m 8 en in de avond om 19:00 team 1. Komt dat zien!