· 

€726,70 voor KiKa

Tijdens de Eredivisie kick-off op 8 september is er €726,70 opgehaald voor KiKa. In Den Haag werd dit jaar het startschot van de Eredivisie-competitie gegeven, en dat werd door de organisatie gekoppeld aan KiKa als goed doel.

 

Onder andere door middel van een loterij werd geld ingezameld voor KiKa. Uiteindelijk werd een mooi bedrag van €726,70 geschonken door alle supporters. Met dank aan alle verenigingen en webshops die kosteloos prijzen ter beschikking hebben gesteld en de loterij mogelijk hebben gemaakt: Velo, DKC, HBV, Smashing, Coleman, Allrackets.com en Badmintonplanet.nl

 

Woordvoerder KiKa in een reactie:

"Met het organiseren van jullie "Kick-Off Eredivisie voor KiKa" hebben jullie KiKa gesteund. Wat goed dat jullie op deze manier een steentje bijdragen voor kinderen met kanker. We zijn blij met het prachtige totaalbedrag."

 

Mario Buijk, voorzitter van DKC, bedankt alle eredivisieverenigingen voor de prachtige start van het seizoen:

"Het was een mooie dag, we hebben er met elkaar iets moois van gemaakt. Ook wil ik graag mijn dank uitspreken aan de mensen die belangeloos prijzen ter beschikking hebben gesteld ten behoeve van KiKa. Het bedrag dat we met elkaar hebben opgehaald is € 726,70. Iets waar we trots op mogen zijn!

De organisatie was bijzonder en wat mij betreft een unieke samenwerking tussen de eredivisieclubs en Badminton Nederland."

 

Het geld dat is opgehaald gaat rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van kinderkanker. Meer informatie is op de website van KiKa te vinden.