· 

HBV 1 zaterdag thuis tegen Amersfoort

HBV heeft een fantastische start gehad in de Eredivisie. Als debutant verraste het vriend en vijand door met 7-1 van Roosterse te winnen en vervolgens topclub Velo op 4-4 te houden. 

 

Team 1 mag nu eindelijk aan de bak in eigen huis. BC Amersfoort is zaterdag om 19:00 de eerste tegenstander in onze eigen hal. De keistedelingen staan gewoonlijk altijd in de top 5 en ook dit seizoen zijn ze prima gestart. Ze hebben tweemaal met 5-3 gewonnen en staan zodoende op een gedeelde derde plaats in de Eredivisie.

 

BC Amersfoort heeft net als HBV een brede selectie met jong talent en ervaren spelers. Mireille van Daal, Vincent de Vries en met name Koen Ridder gaan al jarenlang mee op het hoogste niveau in Nederland. Meike Versteeg en Renske Kwakkenbos zijn twee jonge talenten die HBV absoluut niet moet onderschatten. 

 

Wij hopen op een mooie en sportieve wedstrijd! Hup HBV!