· 

Uitslagen Week 1

Hoewel team 1 en 2 al een week eerder gestart zijn, was het voor de meeste teams dit weekend de eerste speelronde. Daarom zullen we dit weekend ook simpelweg speelweek 1 noemen.

 

Op de website was eerder al te lezen dat team 1 er een 4-4 gelijkspel uit sleepte tegen Velo en dat team 2 met 6-2 van DKC 2 won en de koppositie veroverde.

 

HBV 3 won met 7-1 van Weesp en kwam daardoor ook meteen bovenaan in de tabel te staan in de derde divisie. Team 4 nam drie punten mee terug uit Culemborg en dat was achteraf gezien ook het hoogst haalbare tegen de sterke Utrechters.

HBV 5 verloor met 6-2 van Vennewater, maar zag drie drie-setters verloren gaan. Daar zit dus nog ruimte voor verbetering in de terugwedstrijd. Team 6 startte met een degelijke 5-3 overwinning op Velsen en mag het volgende week gelijk opnemen tegen de koploper, Vennewater. 

Team 7 begint een week later aan de competitie. Team 8 mocht afgelopen woensdag al in actie komen en verloor met 5-3 van Rackmindo.