· 

HBV Victor 2 wint weer

Vorige week verraste het Victor-team van HBV met een 6-2 overwinning op het sterke Van Zijderveld 2. Dit weekend haalden de spelers hetzelfde kunstje uit tegen DKC 2.

 

Finn was dezelfde ochtend nog geland na zijn EJK-avontuur in Talinn. Het was fijn dat hij weer in Hoorn was, want hij sloeg meteen samen met Nick het eerste punt binnen. In drie games was de winst voor Victor HBV 2. Rosaline en Sanne waren nu hun sterke overwinning vorige week ditmaal niet in staat om te winnen, hoewel ze in de tweede game dichtbij waren: 11-21 en 20-22.

 

De singles brachten HBV op een 4-2 voorsprong: Joey had alleen in de eerste game echt tegenstand en maakte het in de tweede game gedecideerd af. Feng speelde een spannende drie-gamer, die ze in haar voordeel beslechtte met 21-17 in de derde game. Finn speelde tegen zijn leeftijdgenoot Andy Buijk, die hij in twee games versloeg. Alleen Sanne moest haar meerdere erkennen in haar tegenstandster Jessica Huster, hoewel ze het de DKC-speelster tot diep in de verlenging in de eerste game nog moeilijk maakte. 

 

Joey en Feng revancheerden zich voor hun nipte verlies vorige week en wonnen nu in twee games. Nick en Rosaline deden hetzelfde en zodoende stond er een 6-2 resultaat op het scoreblad.

 

Een prachtige overwinning voor Victor HBV 2, dat nu de leiding pakt in de Eerste Divisie. Een grandioze opening van het seizoen en ze zullen de koppositie met tand en hand verdedigen in Barendrecht volgende week. Een verkoelend en welverdiend drankje na het veroveren van de koppositie.