· 

HBV uit tegen Velo

Na de sensatie van de kick-off vorige week, wacht komend weekend Le Credit Sportif Velo.

 

HBV leidt in de Eredivisie door de 7-1 overwinning op Roosterse vorige week. Velo staat tweede op de ranglijst door de 6-2 overwinning op Almere. Zodoende wordt het een heuse topper tussen de nummer één en twee van de Eredivisie. Lukt het HBV om het een club van de gevestigde orde moeilijk te maken?

 

Velo beschikt over een sterke selectie, met onder andere Alex Vlaar, de nummer 4 op de Nationale Ranglijst. Tamara van der Hoeven speelde tijdens de kick-off niet mee vanwege een blessure. Het is dus nog maar de vraag of zij tegen HBV kan worden ingezet. 

 

De wedstrijd start om 19.00 in de Velo-hal in Wateringen (Noordweg 26).

 

Is Wateringen voor u te ver? Kom dan gewoon naar onze eigen hal. Victor HBV 2 speelt om 19.00 tegen DKC 2 (zie onderstaande poster).