· 

Victor HBV 2 start ook met winst

Team 2 van HBV komt dit seizoen uit in de Eerste Divisie, afdeling 2. Nog nooit speelde het tweede team van HBV op een dergelijk hoog niveau. In 2014 kwam het tweede team nog uit in de Vierde Divisie. Door kampioenschappen in 2014, 2017 en 2018 is team 2 doorgedrongen tot de Eerste Divisie.

 

Het team wordt gesponsord door Victor en gaat derhalve als "Victor Hoornse BV 2" door het leven. In de eerste wedstrijd dit seizoen was Van Zijderveld 2 de tegenstander. Finn Achthoven was afwezig (EJK in Talinn) en werd vervangen door Menno de Vor. Michele Veerman is de vierde dame in dit team, zij was afwezig omdat door het grote aantal dames in dit team gerouleerd zal worden. 


vlnr boven: Joey Muns, Menno de Vor, Sanne Roos, Nick Veerman

vlnr onder: Rosaline Tumewu, Feng Groothuijse


Victor HBV 2 kende een prima start door beide dubbels te winnen. Zowel Menno en Nick als Rosaline en Sanne deden dit in drie games.

Joey beet zich vervolgens in drie games stuk op Arjan Regtien, die topfit was vanwege zijn deelname aan het EK Veteranen over twee weken. Feng en Sanne wonnen daarna hun singles in twee games, Menno deed hetzelfde in drie games.

Bijna had het tweede team hetzelfde resultaat als team 1 binnengehaald. Ware het niet dat Joey en Feng nipt hun derde game verloren, waar Nick en Rosaline juist middels een derde game wel een punt binnensleepten voor HBV.

 

Een fantastische 6-2 overwinning voor HBV. Zeker tegen het tweede team van Van Zijderveld, dat meestal meedraait in de top van de Eerste Divisie. Volgende week speelt Victor Hoornse BV tegen DKC 2, om 19.00 in onze eigen hal. Komt dat zien!