· 

Succesvol Sportven Master

Dit weekend werd in Gorredijk het eerste Master-toernooi van het seizoen georganiseerd door BC Drachten. Een aantal spelers van HBV 1 waren aanwezig en presteerden uitstekend. 

 

De volgende resultaten werden behaald:

 

ME Master

Niels Veenstra was tweede geplaatst en maakte deze plaatsing waar. Na twee eenvoudige overwinningen versloeg hij in de halve finale Thomas Sibbald. In de finale was Aram Mahmoud, de nummer 1 geplaatste speler van BV Almere, in drie games te sterk voor onze nieuwbakken HBV-er.

 

VE Master

Jessica Ottenhoff speelde eerste drie pittige drie-gamers, alvorens ze in de halve finale Manon Sibbald zou treffen. De Almeerse had de halve finale bereikt door nipt in drie games HBV-er Chloe Mayer te verslaan. Sibbald trok zich echter terug uit het toernooi en zo kreeg Jessica een vrije doorloop naar de finale. Hier werd ze in twee games verslagen door de talentvolle Nadia Choukri, 17-21, 19-21.

 

MD Master

Niels Veenstra en Dave Veerman wonnen zoals verwacht hun poule, en kwamen zodoende in een finalepoule van drie koppels terecht. Helaas werd direct verloren van Marco de Jager en Brent Maarsingh. De tweede wedstrijd werd wel winnend afgesloten in een driegamer. Hierdoor ontvingen Dave en Niels de tweede prijs.

 

GD Master

Een unieke prestatie van de HBV-ers hier, omdat in de halve finales 3 van de 4 koppels een Hoornse inbreng hadden. Jessica en Dave verloren in een zinderende partij van Aram Mahmoud en Rosalie Teuben: 21-19, 11-21, 19-21. 

Chloe Mayer van HBV speelde samen met Timo Stoffelen en zij troffen in de andere halve finale Niels Veenstra van HBV en diens mixpartner Jasmine Paap. In twee games ging de overwinning naar Timo en Chloe.

Timo en Chloe troffen zodoende Mahmoud en Teuben in de finale. De eerste game werd ruim verloren, maar in de tweede game waren er wel degelijk kansen. Toch ging de partij verloren: 13-21, 21-23.

 

Niels, Dave, Jessica en Chloe, gefeliciteerd met de tweede plaatsen!


Alle prijswinnaars van het Sportven Master toernooi.