· 

Start Seizoen 2018-2019

Volgens traditie begint het seizoen bij HBV weer na Lappendag (20 augustus).

 

Recreanten

De volwassen recreanten openen het seizoen op dinsdag 21 augustus. Elke dinsdag en donderdag kan er volgens het afhangsysteem gebadmintond worden. Er zijn ook weer nieuwe labels voor het nieuwe seizoen.

De donderdagtraining voor gevorderde recreanten start op 6 september.

 

Jeugd

Vanwege de late schoolvakantie start het seizoen voor de jeugd in de week van 3 september. Op dinsdag en vrijdag trainen de recreatieve jeugdspelers. De jeugd-competitiespelers trainen op maandag, woensdag en/of vrijdag.

 

Competitie

De volwassen competitiespelers starten het seizoen op woensdag 22 augustus en zullen vanaf dan elke maandag en woensdag trainen. De hoogste jeugdteams (J1 en J2) trainen met de senioren mee, ook al vanaf 22 augustus.

De selectietraining (team 1 en 2 en J1 en J2) gaat op vrijdag 7 september van start.