· 

Nieuwe Jeugd-Commissie

Na de laatste jaren met een minimale bezetting te hebben gedraaid, kunnen we met grote tevredenheid melden dat met ingang van het nieuwe seizoen we weer een JC hebben met vijf enthousiaste leden. De nieuwe leden staan te trappelen van ongeduld om voor en met onze jeugdleden te zorgen dat het nog leuker wordt om bij HBV te spelen. We stellen ze graag aan u voor: 

 

Sander is de vader van Nora en Julia, en de nieuwe voorzitter van de JC. Hij zal zich vooral bezig houden met algemene zaken en de verbinding met het bestuur van de vereniging. 

 

Remco is de vader van Julie en Jip, en zet zich al jaren op allerlei vlakken in voor HBV, en dan met name de jeugd. Remco organiseert onder andere het schoolbadminton, waar we kinderen kennis laten maken met de sport en velen zo enthousiast maken dat ze voor een paar proeflessen bij ons langs komen. 

 

Bastiaan en Alrik slaan zelf ook regelmatig tegen een shuttle op de dinsdag- en donderdagavond. Bastiaan is de vader van Thijs, en is zowel voor de bond als de spelers/ouders de nieuwe contactpersoon voor alles wat met de competitie te maken heeft. Alrik is de vader van Ayden, hij zal met name aandacht besteden aan de recreanten. 

 

Ruben is jeugdtrainer van HBV, en speelt zelf in onze hoofdmacht. Ruben gaat zich sterk maken voor technische zaken en het organiseren van toernooien. 

 

We zijn dus zelf ook regelmatig in de hal te vinden, en horen graag hoe het met de spelers en hun ouders gaat en wat we voor ze kunnen doen. Ook al heeft ieder zijn eigen specialiteit, kun je ons natuurlijk allemaal aanspreken over alles wat de jeugd aangaat. Daarnaast zijn we uiteraard altijd bereikbaar via de mail. Klik op onderstaande knop!