· 

Team 1 compleet voor Eredivisie

HBV keert in het seizoen 2018-2019 terug in de Eredivisie. Het eerste team werd ongeslagen kampioen in de Eerste Divisie en kan zich opmaken voor een prachtig seizoen.

 

Het eerste team heeft zich op een aantal punten versterkt en is nu klaar om de strijd aan te gaan met de gevestigde orde. De doelstelling is duidelijk: HBV wil na de Eerste Fase, waarbij tegen elke tegenstander één keer wordt gespeeld, bij de bovenste vijf clubs staan. De top 5 geeft namelijk toegang tot de Kampioenspoule in de Tweede Fase.

 

De selectie van HBV bestaat in het seizoen 2018-2019 uit de volgende spelers:

  • Dave Veerman
  • Dennis Lens
  • Niels Veenstra
  • Ruben Wijnands
  • Chloe Mayer
  • Madouc Linders
  • Jessica Ottenhoff
  • Iris Tabeling

Het team staat onder leiding van Dennis Lens en Serge Mayer.

Roger van Leeuwen treedt op als teammanager.

 

We gaan er vanuit dat team 1 er een mooi seizoen van gaat maken en hopen dan ook dat alle HBV-ers de spelers komen aanmoedigen. Op 8 september start het nieuwe Eredivisie-seizoen met de Kick-Off in Den Haag. Meer informatie hierover volgt nog.