· 

Bootcamp bij HBV

Om fit te worden in de zomer, kun je gratis meedoen aan de Bootcamps van HBV.

 

Vanaf zondag 8 juli tot en met zondag 26 augustus, organiseert de competitiegroep een bootcamp voor alle HBV-ers die fit willen worden voor het nieuwe seizoen.

 

De bootcamps zullen in het Julianapark zijn. We starten elke zondag om 10:00. Verzamelpunt is het parkeerterrein op de Nieuwe Wal, zo dicht mogelijk bij het water. De bootcamps duren iets meer dan een uur. Uiteraard kun je altijd je eigen tempo aanhouden.

 

Fit het nieuwe seizoen in?! Doe mee!


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.