· 

Team 1: Dennis Lens wordt speler/coach

Dennis Lens zal een combinatiefunctie vervullen als speler én coach van team 1. Afgelopen seizoen werd Dennis Lens hoofdtrainer bij HBV. De meervoudig Nederlands Kampioen leidde team 1 als coach naar het kampioenschap in de Eerste Divisie.

 

Dennis had het actief badmintonnen eigenlijk vaarwel gezegd, maar kwam twee jaar geleden al voor HBV in actie tijdens de play-offs om promotie naar de Eredivisie tegen Van Zijderveld. Afgelopen seizoen deed hij tijdens twee belangrijke competitiewedstrijden ook weer mee en liet daarin zien het spelletje nog niet te zijn verleerd.

 

De Technische Commissie is dan ook heel erg blij dat Dennis volgend seizoen als routinier ook inzetbaar is als speler. Daarnaast zal hij, samen met Serge Mayer, de coaching op zich nemen. 

 

Dennis Lens

 

Leeftijd: 40 jaar

Woonplaats: Heerhugowaard

Werk: Trainer SBDL en HBV

Voorkeur: Rechtshandig

 

Voorgaande clubs: Van Zijderveld, Duinwijck, Slotermeer, Duitsland, Italië 

Prestaties: Meervoudig Nederlands Kampioen, Deelname Olympische Spelen 2000 Sydney

 

"Ik kon een aantal jaar geleden een samenwerking met HBV aangaan betreffende SBDL. Inmiddels mag ik ook actief deelnemen als trainer en speler bij HBV. Ik vind HBV vooral een gezellige club en het doel is om samen naar een hoog niveau te gaan met HBV. Ik hoop nog lang bij deze club te blijven."


Reactie schrijven

Commentaren: 0