· 

Team 1: Jessica Ottenhoff blijft

HBV mag in de Eredivisie blijven genieten van Jessica's badmintonkwaliteiten. Jessica Ottenhoff kwam vorig seizoen over van BV Slotermeer en paste meteen bij onze club. Ze is fanatiek en sportief op de baan, maar daarbuiten ook een vrolijk clubmens. Ze is ook al lid van Kantine-Commissie geworden. Een echte HBV-er en de TC is daarom extra blij dat Jessica behouden blijft voor het eerste team van HBV.

 

Jessica heeft bijna haar hele badmintoncarriere bij Slotermeer gespeeld, meestal in de Eredivisie. Na een verhuizing naar Hoorn en het wegvallen van het Eredivisieteam van Slotermeer, bleek een overstap naar HBV meer dan logisch. Afgelopen seizoen heeft Jessica een magistrale 100 % winstpercentage behaald in de single in de Eerste Divisie. De Technische Commissie wenst haar veel succes in de Eredivisie, het niveau waar ze thuis hoort!

 

Jessica Ottenhoff

 

Leeftijd: 32 jaar

Woonplaats: Hoorn

Werk: Operational Buyer (en moeder van 2-jarig dochtertje)

Voorkeur: Rechtshandig

 

Voorgaande clubs: BV Slotermeer, Duinwijck

Prestaties: Nederlands Jeugd Kampioen -13 (DE), Promotie naar Eredivisie met HBV

 

"In het seizoen 2017/2018 ben ik voor HBV gaan spelen vanwege een aantal redenen: ik ben gevraagd, kon weer Eerste Divisie spelen en het dichtbij mijn huis. Met veel (speel)plezier kom ik volgend seizoen weer uit voor onze gezellige club. Ik heb zin om te knallen en om onze doelstelling voor de Eredivisie te behalen: Kampioenspoule!"

 

*Foto: Rene Lagerwaard


Reactie schrijven

Commentaren: 0