· 

Team 1: Niels Veenstra versterkt HBV

HBV versterkt zich met de talentvolle badmintonner uit Den Bosch. Niels Veenstra is een bekende uit het jeugdcircuit en heeft ook meegedaan aan Junior Masters in Hoorn. De Bosschenaar is gespecialiseerd in de single, een onderdeel waarop HBV goed versterking kon gebruiken voor volgend seizoen.

 

Al op jonge leeftijd speelde Niels in de Eredivisie bij Victoria. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor BCH (Den Bosch) in de 1e divisie, waarbij hij slechts 1 single verloor. In de play-offs om een plek in de Eredivisie verloor BCH van Van Zijderveld. Reden voor HBV om de getalenteerde speler te vragen om in Hoorn Eredivisie te komen spelen.

 

De Technische Commissie is ontzettend blij met de komst van Niels. Een talentvolle speler, die het eerste team perfect aanvult! We wensen Niels veel succes en bovenal veel plezier bij HBV.

 

Niels Veenstra

 

Leeftijd: 19 jaar

Woonplaats: Den Bosch

Studie: Sport, Gezondheid & Management (HAN)

Voorkeur: Rechtshandig

 

Voorgaande clubs: BCH, Victoria, Geldorp, Tilburg

Prestaties: Meermalig Runner-Up NJK, Tweemaal Deelnemer WJK (Peru & Spanje)

 

"Ik was op zoek naar een ambitieuze club waar ik mij kan ontwikkelen tot één van de topspelers van Nederland. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je naast badminton ook met elkaar kunt lachen. Ik ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk punten voor HBV binnen te gaan halen!"

 

*foto: Rene Lagerwaard

 


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2018-2019.

Reactie schrijven

Commentaren: 0