· 

Team 1: Chloe Mayer blijft

Volgend seizoen zal de talentvolle Chloe Mayer wederom voor HBV uitkomen! Chloe is een echte HBV-er uit eigen kweek, dus we zijn ontzettend blij dat ze bij HBV blijft om in de Eredivisie hoge ogen te gooien. 

 

Chloe is lid van Nationale Jeugd Selectie en heeft de afgelopen jaren ook veel trainingsuren gemaakt bij de SBDL (Stichting Badminton Dennis Lens) in onze eigen hal. Chloe is heel ambitieus en heeft zich tot doel gesteld om de Olympische Spelen te behalen.

 

Het afgelopen seizoen werd Chloe kampioen met het eerste team, mede dankzij haar uitstekende resultaten. Ze verloor slechts 1 single, 1 dubbel en 1 mix, wat een winstpercentage opleverde van 92,1 %. De Technische Commissie is verheugd dat Chloe blijft en wenst haar veel succes komend seizoen in de Eredivisie.

 

Chloe Mayer

 

Leeftijd: 16 jaar

Woonplaats: Hoorn

Studie: 5 VWO 

Voorkeur: Linkshandig

 

Voorgaande clubs: -

Prestaties: Nederlands Jeugd Kampioen -15 (DD)

 

 

"Ik blijf bij HBV omdat het mijn club is. Mijn doel is altijd geweest om Eredivisie te spelen bij deze club"


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2018-2019.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Noor Edixhoven (zaterdag, 19 mei 2018 08:42)

    Top, Chloe dat jullie eerste zijn geworden! Hartelijk gefeliciteerd! En wat mooi dat je je eigen club trouw blijft. Succes volgend jaar met het eerste van HBV. Ook de andere spelers en spelers van gefeliciteerd met jullie goede resultaat. Op naar het kampioenschap van 2018/2019!