· 

Team 1: Madouc Linders keert terug

Volgend seizoen zal Madouc Linders terugkeren naar HBV! Zij stond nog voor één seizoen onder contract bij BV Almere, maar wordt onderverhuurd aan HBV, omdat ze bij BV Almere niet voldoende speeltijd kon krijgen in de single. 

 

In 2014 zorgde Madouc voor het kampioenschap van HBV 2 in de vierde divisie. Daarna maakte ze de overstap naar BV Slotermeer, waar ze ervaring op kon doen in de Eredivisie. Na twee jaar Slotermeer maakte ze de overstap naar BV Almere, waar ze een vaste waarde werd in de Eredivisie. Afgelopen seizoen bereikte ze met Almere nog de finale van de Eredivisie, door onder andere 7 van de 10 singles te winnen.

 

De Technische Commissie is ontzettend blij met de terugkeer van Madouc. Ze is gegroeid in haar spel en nog steeds zeer ambitieus. Wij wensen Madouc veel succes bij haar terugkomst in Hoorn.

 

Madouc Linders

 

Leeftijd: 18 jaar

Woonplaats: Arnhem

Studie: Psychologie (vanaf september, op Radboud Universiteit Nijmegen) 

Voorkeur: Rechtshandig

 

Voorgaande clubs: Flinters, HBV, Slotermeer, Almere

Prestaties: 3 x Nederlands Jeugd Kampioen -17

 

*foto van Jos van den Einde 

 

"Ik heb vroeger een aantal jaar voor HBV gespeeld en ik heb het altijd een gezellige club gevonden. Ik hoop dat ik dit jaar HBV in de Eredivisie kan versterken en veel wedstrijden kan winnen."


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2018-2019.

Reactie schrijven

Commentaren: 0