· 

Sophie Mayer wint JM BCRS

HBV-er Sophie Mayer heeft dit weekend een mooie prestatie geleverd door het vrouwendubbel -15 op haar naam te schrijven tijdens het Junior Master van BCRS.

 

In Spijkenisse vormde ze een koppel met Anouk van Wijk van BC Amersfoort. In één grote poule van vijf koppels werd bepaald wie zich tot sterkste dubbel mocht benoemen. Eén partij werd redelijk eenvoudig gewonnen, maar de overige drie potten werden in 3 games beslist. Maar de 3e game was steeds de sterkste voor de Hoornse/Amersfoortse-combinatie, gezien ze die telkens met overmacht wonnen.

 

Een puike prestatie van Sophie en Anouk, gefeliciteerd!

 

In het enkelspel verraste Sophie eerst door van Karlijn van der Lee te winnen, maar ze verloor daarentegen van Eline Eversdijk. Doordat Karlijn weer van Eline won, eindigden de dames op gelijke hoogte in de poule, waar uiteindelijk het gamesaldo er voor zorgde dat Sophie net niet door ging naar de halve finale.

Reactie schrijven

Commentaren: 0