· 

Chloe en Finn tot 1/2 finale Cyprus Junior

Chloe Mayer en Finn Achthoven spelen beiden bij de Nationale Jeugd Selectie op Papendal. Echter zelden worden de Horinezen samen opgesteld in het gemengddubbel, maar op het Cyprus Junior 2018 lieten ze zien wel degelijk een uitstekend koppel te zijn.

 

Na twee eenvoudige overwinningen werd in de kwartfinale eens als 4e geplaatste Roemeens koppel uitgeschakeld. In de halve finale namen Finn en Chloe het op tegen landgenoten Gijs Duijs en Madouc Linders (oud HBV-er). In drie games moesten zij het onderspit delven. 

 

Een prachtig resultaat op een internationaal -19 toernooi voor onze jonge talenten. En een mooi vooruitzicht dat deze HBV-ers ook uitstekend samen kunnen spelen. Dat kan nog wat beloven voor de toekomst!

Reactie schrijven

Commentaren: 0