· 

Chloe bij laatste 8 op Master Almere

Chloe Mayer reikte tot de kwartfinale op de Master in Almere. Via eenvoudige overwinningen kwam ze bij de laatste acht. In de kwartfinale stond ze tegenover de 1e geplaatste Ieva Pope, die uiteindelijk ook het toernooi won. In een spannende driegamer moest Chloe nipt het onderspit delven: 15-21, 21-11, 19-21.

 

Ook in de dubbel behaalde Chloe met Jessica Ottenhoff de kwartfinale. Wederom werd van de latere toernooiwinnaars, Myke Halkema en Ilva Vassen, verloren met 17-21 en 18-21. Jessica kwam ook in de mix tot de laatste acht, samen met Leon Nottelman werd net aan verloren van Tamara van der Hoeven en Michiel Kruijt (18-21, 20-22).

 

In categorie 4 sneuvelde Joy Duinmaijer in de halve finales van het gemengddubbel (met Sander Schirris) en het vrouwendubbel (met Puck Minnebo). 

Reactie schrijven

Commentaren: 0