· 

Bedrijventoernooi wederom een succes!

Verslag HBV Bedrijventoernooi 9 maart 2018 - Dick van Hout

 

De aanloop naar het toernooi verliep rommelig, na de sluitingsdatum hadden slechts 6 teams, waarvan 5 van één bedrijf, zich aangemeld. Dat was reden genoeg om het toernooi af te blazen. Frappant was dat daarna de aanmeldingen binnenstroomden en dat noodzaakte alsnog een toernooi te organiseren maar dan op één avond, 9 maart.

 

Zowel in de beginnerspoule als in de gevorderdenpoule speelden 4 teams in een volledige competitie. Na terugtrekking van twee teams speelden de recreanten in twee poules van 6 teams een halve competitie. In totaliteit moesten 54 wedstrijden van 15 minuten en verdeeld over 8 velden worden afgewerkt. Van rustmomenten was nauwelijks sprake.

 

Traditioneel startten we te laat maar door invoering van een alternatieve tijdwaarneming was het zelfs mogelijk nog een ongeplande pauze in te lassen en toch redelijk op tijd (gepland was ca. 23:00 uur) de laatste potjes te beëindigen. Daarna werd de enthousiaste menigte gemaand de avond verder in de kantine voort te zetten zodat de hal opgeruimd kon worden voor het Junior Mastertoernooi de volgende dag. Opmerkelijk is dat er dit keer geen doden of gewonden zijn gevallen wat bijzonder is als er deelnemers bij zitten die één keer per jaar badmintonnen, ja zelfs maar enige vorm van sport bedrijven. Chapeau!

 

Ria Tartaud zwaaide de scepter achter de bar, bijgestaan door John Ruiter, Hugo de Groot en in noodgevallen Ingrid Ruiter of Ton Bloem. Omstreeks 23:45 uur kon Dick van Hout de alternatieve prijzen in de vorm van appeltaarten gaan verdelen. De winnaars zijn na felle strijd geworden:

 

  • Beginnerspoule:   Deloitte 2
  • Recreanten A:      Stumpel
  • Recreanten B:      Enza 2
  • Gevorderden:      Omring 1

 

Voor de zoveelste keer kon Omring 1 met de beker met de grote oren aan de haal gaan, op nipte achterstand gevolgd door Syngenta 2.

 

Om 02:30 uur sloten we moe maar voldaan en met de vette walm van frituur in de kleding de kantinedeur achter ons. Op naar volgend jaar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0