· 

Spanish Para-Badminton Open

Megan Hollander van HBV deed mee aan het Spanish Para-Badminton Open in Mallorca. 

 

Donderdag startte ze met het gemengddubbel samen met de Schotse Colin Leslie. In de poule wonnen ze één wedstrijd en verloren er twee.

 

Vrijdag won Megan in de single de eerste partij van de Braziliaanse Cintya Oliveira met 21-17, 21-17. In de tweede poule-wedstrijd was Mamiko Toyota uit Japan, als eerste geplaatst, met 14-21 en 10-21 te sterk.


Vandaag speelde Megan de halve finale, die ze als nummer 2 van de poule bereikte. Hierin stond ze tegen Akiko Sugino, de nummer twee geplaatst. Megan speelde een fantastische partij en had in de tweede set zelfs een gamepoint. Helaas verloor ze deze game nipt met 21-23 en was de halve finale het eindstation.

 

Check onze Facebook-pagina voor een video van de halve finale.

Reactie schrijven

Commentaren: 0