· 

Sophie en Tobias op Van Zijderveld Junior Master

Afgelopen weekend werd het Junior Master toernooi gespeeld bij Van Zijderveld in Amstelveen. Een mooie opwarmer voor het HBV Junior Master aankomend weekend.

 

Namens HBV deden Tobias en Sophie Mayer mee.

 

Tobias speelde de mannenenkel onder 11 jaar. In de poule werd hij tweede en kwam zodoende in de halve finale terecht. Hier was Sam Cuntapay van BV Almere, de uiteindelijke winnaar, een maatje te groot: 21-11, 21-9.

 

Sophie kwam uit in het vrouwenenkel en vrouwendubbel onder 13 jaar. In de poule moest Sophie gelijk tegen de sterkste tegenstander, Claudia Huster. In een zinderende driesetter moest Sophie helaas net haar meerdere erkennen in de speelster van DKC: 14-21, 21-18, 20-22. De twee overwinningen die ze daarna nog boekte, brachten haar helaas niet verder. 

In het dubbelspel met Celine Roest won ze één en verloor ze één poulewedstrijd.

 

Dapper gestreden Sophie en Tobias en veel succes komend weekend op ons eigen HBV Junior Master!

Reactie schrijven

Commentaren: 0