· 

Loting HBV Junior Master bekend

Volgende week zaterdag wordt het Junior Master bij HBV gespeeld. Toptalenten uit heel Nederland gaan met elkaar de strijd aan. 

 

Het is de 10e editie van het Junior Master bij HBV. In 2009 deed het Junior Master Circuit voor het eerst Hoorn aan. Met een positief gevoel kijken we terug op de afgelopen jaren, waarin soms zelfs in twee hallen gespeeld moest worden vanwege het hoge aantal inschrijvingen.

 

Dit jaar valt het aantal inschrijvingen wat tegen. Waarschijnlijk door de finale van de Eredivisie die op dezelfde dag gespeeld wordt, waar veel badmintonners toch heen willen. Volgend jaar hopen we op een gunstiger speelweekend.

 

De loting is inmiddels bekend. Het tijdschema wordt ook zo snel mogelijk gepubliceerd. Later deze week een uitgebreide voorbeschouwing van het toernooi.

Reactie schrijven

Commentaren: 0