· 

HBV 1 Kampioen!

De Hoornse Badminton Vereniging zal volgend seizoen uitkomen op het hoogste niveau: de Eredivisie.

 

In een volgepakte thuishal hoefden de HBVers tegen Velo slechts twee partijen te winnen om het kampioenschap binnen te halen.

 

De mannendubbel van Dave en Ruben werd eenvoudig in twee games binnengeslagen. Aan Jessica en Feng de eer om het kampioenspunt te maken. De hele hal keek toe hoe de dames er een verlenging van maakten in de derde game. Matchpoint na matchpoint werd helaas niet verzilverd en uiteindelijk werd met de bizarre score van 29-30 verloren.

 

Een kleine domper, maar HBV ging weer vol gas in de mannenenkels. Dave ging uitstekend van start en won de eerste game snel. De tweede game was spannender, maar op zijn eerste matchpoint wist hij wel het kampioenschap binnen te halen!

 

Uiteindelijk werd het 7-1 voor HBV. Een prachtige titel voor de Horinezen, die zich volgend jaar met de besten mogen meten. Gefeliciteerd Jessica Ottenhoff, Chloe Mayer, Feng Groothuijse, Ruben Wijnands en Dave Veerman!!

 

Grote dank aan de coaches Dennis Lens en Serge Mayer. Toeschouwers bedankt voor de fantastische avond.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Noud Bish (zondag, 04 maart 2018 09:51)

    Gewèldige prestatie en een gewèldig team.
    Veel succes volgend jaar..!
    Ook een prachtige nieuwe website. Bedankt Rico.