· 

Team 2 en 6 kampioen!

Team 2

Gister is team 2 kampioen geworden in de Tweede Divisie. Dat betekent promotie naar de Eerste Divisie!

Met een geheel nieuw team wist HBV dit seizoen te verrassen door halverwege de leiding te nemen. Concurrent Van Zijderveld werd in de tweede seizoenshelft met 6-2 verslagen, en dankzij een reeks goede uitslagen werd de voorsprong op Invictus uitgebouwd.

In de laatste wedstrijd dit weekend was 1 punt voldoende tegen concurrent Invictus. De herendubbel werd verloren, maar Marsha en Michele wisten het bevrijdende punt te maken; KAMPIOEN!!

Daarna werden alle partijen gewonnen, wat resulteerde in een prachtige 7-1 overwinning.

Een mooi einde van een geweldig seizoen voor team 2!

Gefeliciteerd Sanne Roos, Rosaline Tumewu, Marsha van Beusekom, Michèle Veerman, Nick Veerman, Rico Klaassen Bos, Finn Achthoven en Danny Frelink

  

Team 6

Team 6 heeft een prachtige prestatie geleverd door gisteravond kampioen te worden in de 2e klasse! 

De HBV-ers moesten minimaal 6 punten behalen om zeker te zijn van het kampioenschap, er vanuitgaande dat hun concurrent met 8-0 zou winnen.

Team 6 deed precies wat er van hen werd verwacht: 6-2, kampioen en promotie naar de 1e klasse!!

Gefeliciteerd Rodin Haker, Tobias Baas, Ronald Van Wichen en Kaylee van Wichen!!!

Team 6 startte het seizoen met 3 heren en 1 dame. Helaas hadden de overige dames op het laatste moment afgezegd. Elke wedstrijd was het zoeken naar een invalster, maar die werd gelukkig steeds gevonden.

Grote dank aan alle spelers die team 6 hebben geholpen: Megan Hollander, Sophie Mayer, Shirley Fruchart, Annamarie Ruijter, Tjeska Kohlbrugge, Sanna Lens van Onselder, Guido Veenstra en Mark Koedijk!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0